Featured

Μήπως αυτή η πετυχημένη εκδήλωση του 2010 στο Βόλο για την υπόθεση των
“chemtrails”, δημιούργημα μιας εποχής προ της εισροής των
“συνομωσιολόγων” και της σχετικής εξαφάνησης σοβαρής πολιτικής “των
πολιτών”, αποτελεί παράδειγμα για μελλοντικές δημόσιες εκδηλωσεις
ενάντια στο 5G. (;)

Featured

Does this successful public function in the city of Volos in Greece, on
the subject of “chemtrails”, dating from 2010, prior to the coming to
Volos of the “conspiracy theorists” and the disappearance of serious
citizen politics, amount to a model for future public functions on the
subject of 5G?

Greek translation of New DNA vaccines warning

Carrie Madej, D.O.

(Πατήστε για βίντεο με υπότιτλους)

Καλησπέρα φίλοι, ελπίζω να είστε όλοι είναι υγιείς και με καλή διάθεση σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Φαίνεται ότι κάθε μέρα ο κόσμος μας αλλάζει και είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι να πιστέψουμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οπότε ελπίζω ότι η ομάδα μας έχει βοήθησει να εισαχθούν κάποια άλλα στοιχεία πληροφορίας και γνώσης και σας έκανε να νιώσετε λίγο πιο ασφαλείς όταν εκφράζετε τη γνώμη σας. Επίσης είμαι πολύ περήφανη που βλέπω πολλά μέλη να αρχίζουν να δημοσιεύουν πράγματα στις δικές τους σελίδες. Σας ευχαριστώ πολύ γιατί κάθε μικρό κομμάτι έχει σημασία και ξέρω ότι βοηθά αρκετά. Αυτή η συγκεκριμένη συζήτηση αφορά το εμβόλιο COVID19. Πιστεύω πραγματικά ότι αυτές οι πληροφορίες είναι πολύ επείγουσες και σας ενθαρρύνω να σκεφτείτε πραγματικά αυτά που λέω. Δεν πρόκειται για νέο θέμα για μένα. Ξεκίνησα πάνω από είκοσι χρόνια πριν να μελετώ αυτά τα θέματα των εμβολίων, οπότε είμαι πολύ εξοικειωμένη με αυτό και πολύ προβληματισμένη με την πληροφόρηση. Ωστόσο, αυτή η συζήτηση θα επικεντρωθεί στο COVID19. Ό, τι ανακαλύπτετε, μοιραστείτε το με τους φίλους και την οικογένειά σας και στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύθωσης. Ξέρω ότι το Facebook γίνεται πραγματικά απογοητευτικό. Πολλές φορές ήθελα κι εγώ να κλείσω το λογαριασμό μου. Όμως είναι ανάγκη όλοι να παραμείνουν και να ανεβάζουν θέματα και πληροφορίες επειδή πραγματικά κάνει τη διαφορά. Δεν μπορούμε να έχουμε μόνο τα αρνητικά πράγματα εκεί. Λοιπόν, ευχαριστώ που βοηθάτε σε αυτό.

Κατ’αρχήν πρέπει να πω ότι δεν εκπροσωπώ καμία εταιρεία ή ομάδα. Δεν πληρώνομαι ούτε αποζημιώνομαι. Οι απόψεις που εκφράζω είναι αποκλειστικά δικές μου. Αυτές οι πληροφορίες δεν προορίζονται για τη φροντίδα, τη διάγνωση ή τη θεραπεία οποιουδήποτε ατόμου. Εάν έχετε συμπτώματα, παρακαλώ επισκεφθείτε το γιατρό σας. Και πάλι, το όνομά μου είναι ο Δρ Carrie Madej, Carrie, και είμαι ιατρός εσωτερικής ιατρικής, εκπαιδευμένη στην οστεοπαθητική. Λοιπόν, θέλω να ξεκινήσω αυτήν την ομιλία λέγοντας ότι το πιο σημαντικό ερώτημα / επιλογή της ζωής σας είναι: τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος; Αυτή είναι μια πολύ σημαντική ερώτηση. Θα είναι πολύ σημαντική για αυτό το εμβόλιο που έρχεται, οπότε επιτρέψτε μου να παρουσιάσω πρώτα ορισμένα βασικά πράγματα και στη συνέχεια θα σας δώσω κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τι συνέβαινε από όταν μας απέσπασαν την προσοχή τα μέσα ενημέρωσης και θα σας καταθέσω μερικά από τα συμπεράσματα στο τέλος, και στη συνέχεια, όσον αφορά ορισμένα από τα δεδομένα που θα παρουσιάσω, θα σας δώσω κάποιες αναφορές που θα μπορούσατε να αναζητήσετε μόνοι σας. Δώστε μου μια ή δύο μέρες για να τα βάλω στη σελίδα του άλμπουμ της ομάδας, εντάξει;

Πρώτα απ ‘όλα κάποιες πληροφορίες που θα ήταν καλό να αφομοιώσετε. Ο καθένας από εμάς έχει αρκετό DNA στο σώμα μας που θα μπορούσε να εκτείνεται έως και δέκα δισεκατομμύρια μίλια αν ξετυλίγονταν, δηλαδή περίπου 35.000 terabyte δεδομένων , που είναι περίπου 35 εκατομμύρια ώρες βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Λοιπόν, τι πληροφορίες περιέχει αυτό; Το σχεδιάγραμμα της ζωής: πώς να τη δημιουργήσετε, πώς λειτουργεί το σώμα σας, πώς μεγαλώνει, πώς αναπαράγεται, οι σκέψεις και οι αναμνήσεις μας, μόνο για να ξεκινήσω, με μερικά από αυτά. Είναι επίσης καλό να γνωρίζετε ότι το DNA είναι παρόμοιο με έναν κώδικα υπολογιστή ή έναν δυαδικό κώδικα, οπότε, αν είστε εξοικειωμένοι με αυτούς, όπου συμβαίνει μια μικρή αλλαγή στην αλληλουχία του κώδικα, θα έχει πολύ μεγάλο αντίκτυπο. Έτσι μπορείτε να εισαγάγετε ένα γονιδίωμα, ή ένα γονίδιο, συγγνώμη, στο γονιδίωμα. Έτσι μπορείτε να βάλετε κάτι επιπλέον εκεί. Μπορείτε να αφαιρέσετε κάτι ώστε να λείπει ένα. Μπορείτε να μετατοπίσετε, που σημαίνει ότι παίρνετε ένα μέρος του γονιδιώματος και το τοποθετείτε σε μια άλλη περιοχή, και να αντιμεταθέσετε αυτά τα τμήματα , ή μπορείτε να πάρετε ένα άλλο συνθετικό, ή από άλλο οργανισμό γονιδίωμα και να κόψετε μέρος του γονιδιώματος του ανθρώπου και εισάγετε το άλλο γονιδίωμα εκεί. Όταν το κάνετε αυτό, ξαναγράφετε τον γενετικό σας κώδικα. Γράφετε το πρόγραμμα λογισμικού σας . Και πόση αλλαγή αυτού του κώδικα απαιτείται ώστε να θεωρηθεί ότι δεν είναι ανθρώπινος. Και είναι αυτό ηθικό ή νόμιμο, είτε γνωρίζουμε είτε όχι τι συμβαίνει; Εν τάξει; Υπάρχουν πολύ σημαντικά πράγματα που πρέπει να συζητηθούν επειδή προσπαθούν να αναπτύξουν αυτήν την τεχνολογία εντός του τρέχοντος έτους.

Αυτό θεωρείται επίσης ότι είναι μια κατασκευασμένη κυτταρική γραμμή, ή μια συνθετική κυτταρική γραμμή, ή γενετικά τροποποιημένη κυτταρική γραμμή. Αυτές είναι όλες οι διαφορετικές λέξεις που μπορεί να χρησιμοποιηθούν. Πρέπει να καταλάβετε την επιστημονική γλώσσα γιατί μπορεί να προκαλέσει σύγχυση σχετικά με αυτό που κάποιος προσπαθεί να συζητήσει. Ένα ενδιαφέρον σημείο είναι ότι δεν μπορούμε να κατοχυρώσουμε δικαιώματαγια κάτι φυσικό ή από τη φύση. Αλλά μπορούμε να κατοχυρώσουμε δικαιώματαγια κάτι που έχει δημιουργηθεί, τροποποιηθεί ή κατασκευαστεί. Ένα καλό παράδειγμα είναι η Monsanto. Μπορεί να τροποποιήσει γενετικά τους σπόρους. Επομένως έχει δημιουργήσει κάτι λίγο διαφορετικό. Μπορεί να δείτε το καλαμπόκι ή τη ντομάτα ή οτιδήποτε άλλο στο μανάβικο και μοιάζει ίδιο με ένα άγριο είδος. Αλλά δεν είναι. Εξωτερικά φαίνεται το ίδιο, αλλά εσωτερικά δεν είναι. Έτσι λοιπόν, ελέγχουν, κατέχουν, αυτούς τους σπόρους. Τώρα, αν πρόκειται για ένα άγριο είδος, αυτό που μεγαλώνει στη φύση , δεν μπορούν νακατοχυρώσουν δικαιώματα σε αυτό. Δεν μπορείαυτό να είναι ιδιοκτησία τους. ΕΝΤΑΞΕΙ? Οπότε, το μεταφράζουν ή το μεταφέρουν αυτό σε μια ανθρώπινη κυτταρική γραμμή ή έναν άνθρωπο. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να κατοχυρωθούν δικαιώματα ή ότι οι ανθρώπινες κυτταρικέςγραμμές θα μπορούσαν νακατοχυρωθουν ή να κατοχυρωθούν ανθρώπινες κυτταρικέςγραμμές. Και αν έχει κατοχυρωθεί, πρέπει να έχει ιδιοκτήτες. Νομίζω λοιπόν ότι μπορεί να καταλαβαίνετε που θέλω να καταλήξω. Και τι γίνεται έπειτα αν το DNA μας τροποποιηθεί με γονίδια από άλλο είδος. Είμαστε ακόμα ανθρώποι; Είναι αυτός ο υπερανθρωπισμός; Και τι γίνεται αν το DNA ή το γονιδίωμα μας τροποποιηθεί οπότε και μπορεί να κατοχυρωθεί ή να είναι αντικείμενο ιδιοκτησίας; Δεν πρόκειται για ταινία επιστημονικής φαντασίας ή μελλοντικό γεγονός. Αυτό συμβαίνει τώρα, σήμερα. Αυτό ονομάζεται ανασυνδυασμένο DNA και τεχνολογία ανασυνδυασμένου RNA. Και αυτό είναι που προτείνεται για το εμβόλιο COVID19. Τα εμβόλια του κορονοϊου COVID19 έχουν σχεδιαστεί για να μας κάνουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Αυτή είναι η ίδια επιστημονική ορολογία που χρησιμοποιείται για τους σπόρους της Monsanto.

Λοιπόν, οι πρωταγωνιστές αυτής της τεχνολογίας ανασυνδυασμένου DNA είναι η Inovio που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Gates, τη Glaxo SmithKline και τη Sanofi . Επίσης, η Moderna είναι μια από αυτές τώρα και είναι ακόμη ένα ίδρυμα με την υποστήριξη του Gates. Θα προσθέσω ότι αυτός ο τύπος εμβολίου DNA δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ στον άνθρωπο στο παρελθόν. Επιτρέψτε μου να το επαναλάβω. Παρακαλώ καταλάβετε το. Αυτό δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ μα ποτέ στον άνθρωπο. Ποτέ. Τώρα προτείνουν να πάρουμε κάτι που δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ και να το εγχύσουμε σε όλους. Οι δοκιμές εμβολίων γίνονται ταχύτατα σε επίπεδο που δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου, ούτε περίμενα ποτέ να το δω αυτό. Παραλείπουντα πειράματα σε ζώα, περνώντας απευθείας σε δοκιμές σε ανθρώπους.

Δεν χρησιμοποιούν σε καμία περίπτωση καλή επιστημονικήμεθοδολογία. Δεν έχουν τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες δοκιμές με εικονικό φάρμακο (placebo) για οποιοδήποτε εμβόλιο, το χρυσό πρότυπο για οποιαδήποτε θεραπεία που θα εγκριθεί από το FDA. Δεν ακολουθούν κανένα ασφαλές επιστημονικό πρωτόκολλο για να βεβαιωθεί ότι είναι ασφαλές για εμάς,  ότι θα λειτουργεί σε εμάς, για να γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με αυτό. Και θέλουν να το εγχύσουν σε όλους.

Οι κατασκευαστές εμβολίων γενικά απαλλάσσονται από την ευθύνη  για το προϊόν, δηλαδή εάν προκαλέσουν επιληπτικές κρίσεις, παράλυση κ.λπ. δεν έχουν ευθύνη σαν εταιρείες. Απαλλάσσονται επίσης από τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες δοκιμές. Το κάνουν με το εμβόλιο για τον COVID-19, αλλά το κάνουν και με άλλα εμβόλια πρόσφατα, όπου μπορούν απλά να πουν: “Λοιπόν, είχαμε στο παρελθόντο εμβόλιο MMR. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό. Ίσως το έχουν τροποποιήσει λίγο. Εξακολουθεί να είναι το ίδιο πράγμα. “ Τι είδους νοοτροπία είναι αυτή; Δεν μπορώ να το πιστέψω γιατί μόνο μια μικρή αλλαγή μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Επίσης απαλλάσσονται από την υποχρέωση να αποδείξουν ότι αυτά τα πράγματα θα κάνουν αυτό που λένεότι θα κάνουν. Έτσι, για παράδειγμα, πρέπει μόνο να αποδείξουν ότι το εμβόλιο παράγει αντισώματα.

Μόνο το ότι έχετε αντισώματα δε σημαίνει ότι έχετε ανοσία σε κάτι. Δεν είναι δεδομένο  αυτό. Δεν γνωρίζουμε αν θα ήταν αποτελεσματικό πραγματικά στον ανθρώπινο πληθυσμό. Μια πραγματική μελέτη, μια καλή μελέτη, θα έδειχνε ότι είναι αποτελεσματικό  στον ανθρώπινο πληθυσμό. Δεν την κάνουν. Λένε ότι δεν προλαβαίνουν. Οπότε μπορεί να μην είναι καθόλου αποτελεσματικό. Εν τάξει λοιπόν, ας αναρωτηθούμε τότε ποιος είναι ο σκοπός;

Ένα άλλο σημαντικό δεδομένο που πρέπει να γνωρίζετε για τα εμβόλια είναι ότι πολλά από αυτά χρησιμοποιούν εμβρυικές κυτταρικές σειρές MRC-5 από αμβλώσεις από τη δεκαετία του 1960. Αυτή είναι μια ‘’αθάνατη’’ κυτταρική σειρά.’’Αθάνατος’’ σημαίνει ότι δεν πεθαίνει. Με άλλα λόγια, είναι ένα κύτταρο που έχει χάσει την ικανότητα  απόπτωσης. Ένα κύτταρο που δεν μπορεί να περάσει από αυτή τη διαδικασία θανάτου ονομάζεται καρκίνος. Αυτός είναι ένας ορισμός του καρκίνου.  Έτσι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν πολλές λέξεις για να μην συνειδητοποιήσετε ότι χρησιμοποιούν ένα καρκινικό κύτταρο. Ένα άλλο όνομα για τα  εμβρυϊκά κύτταρα από αμβλώσεις είναι τα διπλοειδή κύτταρα. Έχουν και άλλα ονόματα για αυτά , αλλά σας δίνω απλά τα δύο βασικά που θα χρησιμοποιήσουν αν κοιτάξετε τη λίστα των συστατικών. Μερικά από τα εμβόλια που χρησιμοποιούν αυτές τις καρκινικές κυτταρικές σειρές είναι το MMR (ιλαράς-παρωτίτιδας-ερυθράς), της ανεμοβλογιάς, του έρπητα ζωστήρα, της ηπατίτιδας Α και Β, της πολιομυελίτιδας και άλλα. Λοιπόν, θέλω απλά να το  προτάξω αυτό γιατί ο κόσμος συνέχεια μου λέει “Αυτά που λες είναι προϊόντα φαντασίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό. Απολύτως όχι. Εμπιστεύομαι τις κυβερνήσεις μας. Εμπιστεύομαι τις εταιρείες μας. Εμπιστεύομαι τον Bill Gates. Διαδίδεις ψευδείς πληροφορίες. “ Θέλω απλά να σας πω ότι πολλοί γιατροί και ερευνητές προσπαθούν εδώ και χρόνια να μεταφέρουν στο κοινό αυτές τις πληροφορίες και έχουν σωπάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Πολλοί από τους συναδέλφους μου προσπάθησαν να τοκάνουν αυτό. Ξέρω ότι έχω κάνει τα πάντα. Προσπαθήσαμε να το παρουσιάσουμε στο κοινό. Όταν υπάρχει το χρήμα πίσω από αυτό, δεν έχει αποτέλεσμα. Ξέρετε ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ελεγχόμενα. Γι’αυτό δεν βλέπετε με ποιον τρόπο αληθινοί επαγγελματίες και άλλοι ερευνητές έχουν πάψει να μιλούν. Βλέπετε ακόμα κάποιους , αλλά δεν μας βλέπετε σαν ομάδα. Δεν αισθανόμαστε ότι έχουμε ελευθερία λόγου.

Μια ιταλική έκθεση που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση της Ιταλίας και μια ομάδα επιστημόνων που ονομάζεται Corvelva. Θα σας δώσω αργότερα αναφορές σε αυτό. Κατέθεσε τα συμπεράσματά της για ορισμένα από τα εμβόλια που μόλις ανέφερα. Η ομάδα επιστημόνων δηλώνει ότι αυτά τα εμβόλια έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν την ογκογένεση, που σημαίνει αυξημένο κίνδυνο καρκίνου, αυξημένο κίνδυνο μεταλλάξεων ή μεταλλαγμένων γονιδίων. Τι θα σήμαινε αυτό ακριβώς δεν ξέρω ούτε εγώ. Αυξημένος κίνδυνος μετάδοσης λοιμώξεων. Αυτό ήταν ήδη γνωστό. Πολλές φορές έχουμε βακτήρια που είναι μολυσματικά Το Mycoplasma pneumoniae είναι ένα πολύ κοινό μολυσματικό βακτήριο. Αυτό δεν έχει πραγματικά καμία σχέση, θεωρητικά, με το ίδιο το εμβόλιο, αλλά βρίσκεται μέσα σε αυτό. Οπότε κολλάτε μια λοίμωξη μαζί με το εμβόλιο.

Λοιπόν, φίλοι, λέγοντάς σας αυτά, αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί …. ή πιθανόν , η δυνατότητα του είναι να χρησιμοποιηθεί ως …..βιολογικό όπλο. Σωστά? Εγχέουν καρκίνους στοσώμα σας, μαζί με πολύ τοξικές ουσίες, όπως παράγωγα υδραργύρου και παράγωγα αλουμινίου και άλλα πράγματα όπως αυτά, εκτός από το άγνωστο αποτέλεσμα του συνδυασμού και της συσσώρευσης αυτών των εμβολίων μαζί και του συνεργιστικού αποτελέσματος που συμβαίνει..

Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα εμβόλιο με γνωστό αριθμό ανεπιθύμητων ενεργειών και ένα άλλομεγνωστό αριθμό ανεπιθύμητωνενεργειών και τα βάζετε μαζίστοσώμα ενός ανθρώπου, εντός κάποιου χρονικού διαστήματος. Δεν έχετε απλά ότι A συν B = A και B. Τα δύο μαζί μπορούν να έχουν συνεργιστική επίδραση και να έχουν εκατοντάδες φορές πιο επιβλαβείς παρενέργειες από ό, τι θα φανταζόμασταν, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, δεν το ξέρουμε αυτό. Δεν έχει μελετηθεί.

Ο παιδιατρικός πληθυσμός είναι σίγουρα ο πιο ευαίσθητος λόγω της ανωριμότητας του ανοσοποιητικού τους συστήματος, κάτι που είναι λογικό.
Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο θέμα γιατί τα εμβόλια προωθούνται με τόσο έντονη πίεση σε εμάς αν η σύγχρονη έρευνα και οι αποδείξεις για τη χρήση τους είναι ελλιπείς. Ας ακολουθήσουμε το χρήμα και αυτό συνήθως θα μας δώσει μερικές καλύτερες ιδέες.

Το 2011 δόθηκαν στη γερμανική εταιρεία Curevac 33 εκατομμύρια δολάρια για  έρευνα και ανάπτυξη εμβολίων RNA. Στη συνέχεια, το 2013 δόθηκαν στη Moderna Therapeutics 25 εκατομμύρια για έρευνα και ανάπτυξη εμβολίου RNA. Στη συνέχεια, το 2015 δόθηκαν στην Enovia 45 εκατομμύρια για εμβόλια DNA , για τα οποία  παραδέχονται ότι χρησιμοποίησαν νανοτεχνολογία DNA.
Η νανοτεχνολογία χρησιμοποιεί μικροσκοπικούς, πολύ μικρούς, ελάχιστους  ρομποτικούς οργανισμούς. Όλες αυτές οι εταιρείες υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Gates ή έχουν συνδεθεί κατά κάποιο τρόπο με το Ίδρυμα Gates.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι μέχρι στιγμής αυτές οι εταιρείες δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν άδεια για ανθρώπινη χρήση αυτών των προϊόντων εξαιτίας του ότι στις δοκιμές με ανθρώπους τα εμβόλια δεν κατάφεραν να παρέχουν επαρκή ανοσία.

Η «επαρκής ανοσία» επαναλαμβάνω, δηλώνει  μόνο ότι έχετε μια ορισμένη ποσότητα αντισωμάτων. Αυτό, ξαναλέω, δεν δείχνει απόλυτα ότι το άτομο έχει ανοσία σε οποιονδήποτε ιό ή βακτήριο που προσπαθούν να σας προστατεύσουν. Αναφέρεται μόνο σε πειραματικές συνθήκες, σε ένα δοκιμαστικό σωλήνα πόσα αντισώματα υπάρχουν. Αυτό όμως δεν είναι καλή επιστημονική πρακτική για να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα αυτών των εμβολίων ακόμη και αν μπορούσε να δείξει κάτι τέτοιο.

Το 2010, η DARPA, η οποία είναι η υπηρεσία  για την Προηγμένη Έρευνα Άμυνας του Πενταγώνου, στρατιωτική υπηρεσία, άρχισε να εστιάζει στα εμβόλια DNA και RNA. Και είχαν ένα συνθετικό εμβόλιο DNA που θα μπορούσε να χορηγηθεί μέσω μη επεμβατικής ηλεκτροδιάτρησης που χρησιμοποιεί ένα είδος σύριγγας με μικροβελόνες. Δύσκολα τις αισθάνεστε να μπαίνει μέσα. Και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, σε εισαγωγικά, “έχει σκοπό να ενισχύσει και να ανατρέψει τους ανθρώπους σε γενετικό επίπεδο.” Τον ίδιο χρόνο, ο Μπιλ Γκέιτς άρχισε να χρηματοδοτεί για τα εμβόλια RNA τις εταιρείες που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Το 2012 η DARPA ανακοινώνει μια διεπαφή εγκεφάλου-μηχανής, δηλαδή την AI (τεχνητή νοημοσύνη) και ο εγκέφαλος του ανθρώπου θα σχηματίσει ένα νευρικό δίκτυο και επομένως θα έχει την ικανότητα να επικοινωνεί μόνο με τη σκέψη ή να επηρεάζεται και να ελέγχεται από απόσταση. Λοιπόν αυτή είναι η ιδέα:  μπαίνετε, υποθετικά, στο έξυπνο σπίτι σας, σκέφτεστε να ενεργοποιήσετε τον κλιματισμό, τους ανεμιστήρες, το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα, να ξεκινήσετε να μαγειρεύετε κάτι στο φούρνο – ποιος ξέρει τι – και αυτό συμβαίνει επειδή είναι WiFI.  Ακούγεται φανταστικό, έτσι; Αλλά σκεφτείτε το. Εάν γίνεται με έναν τρόπο, γίνεται και αντίστροφα μεέναν άλλο τρόπο. Τι γίνεται αν το έξυπνο σπίτι μπορεί να σας στείλει μηνύματα; Όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους, οπότε μείνετε μαζί μου.

Ένα άλλο πρόγραμμα της DARPA εκείνη την περίοδο είναι το πρόγραμμα Μη Χειρουργικής Νανοτεχνολογίας Επόμενης Γενιάς (Next-Gen Non-Surgical Nanotechnology (N3)) και περιλαμβάνει μη επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή για ανάγνωση και γραφή απευθείας στον εγκέφαλό σας. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Γελάω γιατί συνεχίζει να με τρελαίνει αυτό, αν και το γνωρίζω εδώ και καιρό. Διαβάζει και γράφει απευθείας.

Ξαναγράφουν αυτό που συμβαίνει στον εγκέφαλό σας. Τις αναμνήσεις σας, τις σκέψεις σας. Λοιπόν , οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι συναρπαστικό. Είναι το Matrix. Είναι κυριολεκτικά το Matrix. Θέλω να μάθω καράτε. Κατέβασέ το. Έμαθα καράτε. Το σώμα σας θα ξέρει πώς να το κάνει. Θέλω να μάθω πώς να είμαι σεφ γαλλικής κουζίνας. Κατέβασέ το. Μπορώ να το κάνω στη στιγμή. Μπορώ να μάθω μια γλώσσα πιθανόν μέσα σε λίγες μέρες ή σε μία μέρα. Δεν γνωρίζω.  Οπότε, αυτή η εκδοχή ακούγεται φανταστική. Νομίζετε ότι μπορείτε να το ελέγξετε; Κάτι άλλο σας ελέγχει. Κάτι άλλο ξαναγράφει τα συναισθήματά σας, τις εμπειρίες σας. Μπορεί να έχετε τεχνητές αναμνήσεις πραγμάτων. Δεν θα αναγνωρίζετε τι είναι πραγματικότητα. Θα έχετε γίνει πρόγραμμα υπολογιστή.  Μετατρέπεστε σε χαρακτήρα σε ένα πρόγραμμα υπολογιστή που δεν ελέγχετε. Αυτό δεν είναι επιστημονική φαντασία. Αυτό συμβαίνει σήμερα. Όλα αυτά συνδέονται.
Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η DARPA χρηματοδότησε μια εταιρεία που παράγει μαλακές εύκαμπτες υδρογέλες. Έχω αναφέρθει στις υδρογέλες στο παρελθόν. Ενέσιμες κάτω από το δέρμα για παρακολούθηση της υγείας. Είναι σημαντικό να το ακούσετε. Βυθίζουνε ενα τσιπ στην υδρογελη με μια  εφαρμογή smartphone για να παρέχουν στον χρήστη άμεσες πληροφορίες σχετικά με την υγεία. Ωστόσο, η νανοτεχνολογία υδρογέλης αναπτύσσεται και εξαπλώνεται στο σώμα μόλις εμφυτευτεί. Δεν γνωρίζουμε πώς αυτό επηρεάζει το DNA μας. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να στέλνει πληροφορίες απευθείας και συνεχώς σε μια μονάδα τεχνητής νοημοσύνης. Όλα αυτά λοιπόν σε ένα smartphone, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου, έχουμε εφαρμογές υγείας. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είναι στο τηλέφωνό σας. Μερικές φορές πρέπει να κοιτάξετε κάτω από μια εφαρμογή Google ή οτιδήποτε άλλο. Ειναι εκει. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε, αλλά δεν μπορείτε να το διαγράψετε. Είναι αδύνατο. Αυτό είναι και οι εφαρμογές COVID19 που διαθέτουν. Έχει να κάνει με αυτό. Σας προετοιμάζουν. Έχετε την εφαρμογή. Έχετε το λογισμικό. Τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτή η μικρή υδρογέλη που τοποθετείται εκεί. Και έπειτα για πάντα τα πάντα στο σώμα σας παρακολουθούνται.

Για μια γυναίκα, πότε είναι η ωορρηξία σας. Πότε έχετε εμμηνόρροια. Πόσες φορές έχετε κάνει σεξ. Για έναν άντρα, πόσες φορές έχετε κάνει σεξ. Πόση ποσότητα αλκοόλ είναι στο σώμα σας. Όλες οι βιταμίνες και τα μέταλλα. Εάν έχετε πέσει κάτω. Πόσα βήματα κάνετε Εάν είστε αγχώδης. Τα συναισθήματά σας. Ο ύπνος σας. Όλα και τα πάντα για σένα. Πηγαίνουν σε ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. Τι κάνει αυτό; Αυτό είναι κάτι που προσπαθούν να κάνουν πολύ γρήγορα. Σας προετοιμάζουν ήδη στο smartphone σας. Αυτό δεν είναι φαντασία. Αυτό είναι πραγματικότητα. Έτσι, συμπερασματικά, μπαίνουμε σε μια αχαρτογράφητη περιοχή που μπορεί να αλλάξει τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Τα εμβόλια για το COVID19 δεν είναι ασφαλή, με καμία επιστημονική μεθοδολογία. Εισάγουν καρκίνους και μεταλλαξιογόνες κυτταρικές σειρές στο σώμα μας και το κάνουν εδώ και πολύ καιρό. Εισάγουν τοξίνες στο σώμα μας. Αυτό συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό. Εισαγωγή διαφορετικών ζωικών γονιδιωμάτων στο σώμα μας. Αυτό συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχουν αποδείξεις ότι αυτό που κάνουν, αυτό που είπαν ότι πρόκειται να κάνουν, θα συμβεί. Δεν υπάρχει απολύτως καμία απόδειξη, ακόμη. Δεν χρειάζεται να έχουν αποδείξεις.

Η τεχνολογία ανασυνδυασμένου RNA, ανασυνδυασμένου DNA θα προκαλέσει άγνωστες και μόνιμες αλλαγές στο σώμα ενός ατόμου. Μόνιμες. Μόλις αλλάξει το DNA τους, θα ζήσουν με αυτήν την αλλαγή για το υπόλοιπο της ζωής τους. Και επίσης οι επιπτώσεις της γενετικής αλλαγής, ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να είναι, για το υπόλοιπο της ζωής τους. Δεν υπάρχει επιστροφή. Δεν μπορείς να πεις : “Ω, έκανα αυτό το εμβόλιο. Δεν λειτούργησε. Ξέρετε…Δεν θα το ξανακάνω.” Όχι, είναι κάνε το ή πέθανε με αυτό. Δεν ξέρω, και δεν νομίζω ότι αυτοί – οποιοσδήποτε προσπαθεί να το εμπορευτεί – ξέρουν πραγματικά το τελικό αποτέλεσμα. Και δεν ακούγεται καλό. Ουσιαστικά αυτό δημιουργεί ένα νέο είδος. Και ίσως καταστρέφει έναν παλιό – εμάς. Εμάς , όπως μας γνωρίζουμε ως ανθρώπους. Εισάγει επίσης τη νανοτεχνολογία και τα ρομποτικά της αποτελέσματα στο σώμα. Όλα αυτά υποδηλώνουν την ικανότητα χρήσης αυτού του εμβολίου και των βοηθητικών προϊόντων του – πράγματα που ανέφερα μόλις τώρα. Μερικά από τα ονόματα είναι πράγματα όπως το ID2020 κ.λπ. Για να μας συνδέσουν όλους σε μια διεπαφή τεχνητής νοημοσύνης. Δεν είναι μονόδρομος. Αυτός είναι ένας αμφίδρομος δρόμος. Λοιπόν, ξέρω ότι είναι πολλές πληροφορίες για να αφομοιωθούν. Και με τρομάζει. Με τρομάζει για χρόνια. Έχω βρεθεί σε επιστημονικές συναντήσεις όπου έχουν μιλήσει για αυτό. Έχω πάει σε επαγγελματική συνάντηση όπου μιλούν για αυτό. Είναι πραγματικό. Δεν είναι φαντασία. Το έχω μελετήσει από τα 20 μου. Και είναι πραγματικό. Και πρέπει να πούμε την αλήθεια τώρα. Για εμάς, για τις οικογένειές μας, για τις μελλοντικές γενιές. Για το ανθρώπινο είδος. Δεν είναι αστείο, παιδιά. Παρακαλώ κάντε τη δική σας έρευνα όσο περισσότερο μπορείτε. Και ξεκινήστε να μιλάτε συνεχώς στα κοινωνικά μέσα και μην σταματάτε. Παραμείνατε σε όλα αυτά και αρχίστε να πλημμυρίζετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αυτά. Έχουμε μια ευκαιρία αν αρχίσουμε να αφυπνίζουμε περισσότερους ανθρώπους. Σας το λέω αυτό με τη περισσή αγάπη και ηρεμία . Και χαίρομαι που μιλώ για άλλα ζητήματα και θέματα και θα σας δώσω τις αναφορές που έχω. Πείτε μου λοιπόν τι πιστεύετε. Και παρακαλώ πείτε την αλήθεια. ΕΝΤΑΞΕΙ? Καλή σας μέρα. Αντίο.

Ο DEL BIGTREE ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Ο Del Bigtree με έχει μέχρι τώρα εντυπωσιάσει με την πολιτική του δεξιότητα. Σκέφτηκα ότι όταν ξέσπασε υστερία μετά τη δολοφονία του George Floyd ότι ο Del χάνει τον μπούσουλά του επειδή προσαρμόστηκε στην υστερία αντί να αντιταχθεί σε αυτήν. Αλλά η αμέσως επακόλουθη διορθωτική κίνησή του αποκατέστησε σε μένα την αξιοπιστία του. Έχει την ικανότητα επιδέξιου πολιτικού στο να ελίσσεται. Σε αυτά που υποστηρίζει αγνοεί τον παράγοντα 5G και αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα στο εγγύς μέλλον. Πιθανότατα θα είναι. Ο Del όμως ασχολείται με φαινόμενα που το κοινό πιστεύει ότι έχει την ικανότητα να ελέγχει: τη διατροφή, τις προσωπικές συνήθειες. Ο Elon Musk και οι πύραυλοί του, η βιομηχανία ενέργειας και οι παγκόσμιες εγκαταστάσεις 5G…. δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από κόσμο που φοβούνται προσωπικές απειλές. Με αυτή τη λογική η απτόητη σταση του Del Bigtree είναι το ζητούμενο. Ακόμα να κραδαίνεται το 5G ως φόβητρο εναντίον του, η στάση τσαμπουκά, σε συνδυασμό με συνεργασία με το κίνημα κατά του 5G, είναι – από τι φαίνεται, η στάση που απαιτείται από τις σημερινές καταστάσεις.

Γ.Χ.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ DEL BIGTREE ΣΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΪΟ

Θα μπορούσα να συνεχίσω να παρατάσσω επιστήμονες, και θα το κάνω, μέσα από αυτή την εκπομπή. Αλλά ας μην ξεχνάμε, η απλή αλήθεια είναι ότι αυτό έχει 0,26% ποσοστό θνησιμότητας. Αλλά παρεμπιπτόντως, αυτό αφορούσε ολόκληρο τον πληθυσμό αν το παρατηρούσαμε. Τώρα σκεφτόμαστε “Θα μπορούσε να είναι το μόλις 0,26 τοις εκατό, του είκοσι τοις εκατό από εμάς και μόνο;” Στην πραγματικότητα έβαλα αυτόν τον αριθμό στο τηλέφωνό μου εκεί που καθόμουν. Δεν ξέρω αν μπορείτε να το δείτε αυτό. Αλλά αυτή είναι η πιθανότητά, σαν Αμερικανοί, δεδομένου ότι το 80 τοις εκατό μπορεί να έχετε ήδη ανοσία. Αν φοράς μάσκα, αν είσαι τρομοκρατημένος αυτή τη στιγμή, εάν δεν θέλεις να βγεις από το σπίτι, αν θυμώνεισ στον Del Bigtree, που είναι στο κατάστημά σου, που δεν φοράει μάσκα αυτή τη στιγμή, απλά να ξέρεις ότι προφανώς τρομάζεις από το .0005 …. τόσο είναι, ορίστε. Αυτός είναι ο κίνδυνος αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι το ποσοστό θνησιμότητας τώρα στην Αμερική, σύμφωνα με το περιοδικό Popular Science. Ίσως σε τρεις εβδομάδες από τώρα αυτό μπορεί να προσαρμοστεί λίγο. Και τι είναι αυτή η ομάδα; Ποια είναι η ομάδα που κινδυνεύει πραγματικά; Ας είμαστε ειλικρινείς σχετικά με αυτό. Θα πω κάτι τώρα που μπορεί να με βάλει σε περιπέτειες, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Αυτή η ομάδα είναι πολύ γνωστή. Άτομα άνω των 65 ετών. Όχι μόνο επειδή είσαι άνω των 65 ετών, αλλά είσαι άρρωστος με άλλες ασθένειες. Έχεις καρδιακή νόσο, έχεις ΧΑΠ (χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια), έχεις διαβήτη, έχεις προβλήματα. Πολλά από αυτά τα προβλήματα προέρχονται από το γεγονός ότι δε φρόντισες πολύ καλά το σώμα σου όσο ζούσες σε αυτόν τον πλανήτη. Και θέλω να μιλήσω για αυτό για ένα δευτερόλεπτο κλείνοντας: αυτό το .26% είναι οι πιο άρρωστοι ανάμεσά μας. Και δεν έχω τίποτα εναντίον σου. Συνέχισε να τυλίγεσαι στο σπίτι σου. Κλείδωσε τον εαυτό σου στο υπόγειο. Πήγαινε να κάνεις ό,τι είναι απαραίτητο. Αλλά εδώ είναι το πρόβλημα: όταν ήσουν στην ηλικία μου, πιθανότατα έτρωγες fast-food, doritos, έπινες Coca-Cola, που δεν θα βρεις ποτέ στο σπίτι μου. Τα έτρωγες συνέχεια αυτά. Πιθανότατα έπινες πολλά αλκοολούχα ποτά και σου άρεσαν πολύ τα πάρτι, και μάλλον απόλαυσες πραγματικά τα τσιγάρα σου. Και είπες στον εαυτό σου: “Ξέρεις κάτι, είναι περισσότερο για την ποιότητα της ζωής μου αυτή τη στιγμή. Δεν με νοιάζει αν θα φτάσω να ζήσω ως τα εκατό χρόνια. Θέλω να απολαύσω τη ζωή μου τώρα. Μου αρέσουν τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή. Μου αρέσει το καλό πλούσιο φαγητό. Μου αρέσει να καπνίζω ένα τσιγάρο μια στο τόσο. Μου αρέσει να πίνω τα ποτά μου “, και ξέρεις κάτι; Καλά έκανες! Αυτές είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Μερικοί από τους καλύτερους φίλους μου σκέφτονται έτσι. Είναι υπέροχο και είναι διασκεδαστικοί για να τους κάνει κάποιος παρέα. Αυτό είναι απολύτως εντάξει. Αλλά ορίστε τι δεν είναι εντάξει. Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο στη ζωή σου, όπου τώρα οι αρτηρίες σου αρχίζουν να φράζουν. Το σώμα σου παύει να λειτουργεί. Το αλκοόλ τρώει το συκώτι σου. Έχεις διαβήτη ή έχεις πολλαπλή ΧΑΠ, έχεις άσθμα, δεν μπορείς να αναπνεύσεις, όλα τα τσιγάρα που κάπνισες τελικά σ’επιβαρύνουν. Έχεις καρδιακή νόσο. Εξαιτίας του τρόπου που αποφάσισες να ζήσεις τη στιγμή, ορίστε τώρα που βρίσκεσαι. Είσαι εξαρτώμενος από τα φάρμακα. Εσύ το προκάλεσες αυτό στον εαυτό σου, όχι εγώ. Αποφάσισες ότι η στιγμή έχει σημασία και τώρα βρίσκεις τον εαυτό σου εξαρτώμενο από τα φάρμακα. Είσαι μέσα σε αυτό το 0,26 τοις εκατό. Αλλά και αυτό είναι εντάξει. Δόξα τω Θεώ υπάρχουν φάρμακα που σε επιτρέπουν να τρώς αυτό το φιλέτο με τυρί Philadelphia, παρόλο που το σώμα σου καταλαβαίνει ότι το μισεί. Συνέχισε. Πάρε το Prilosec. Τι πειράζει; Δώσε φάρμακα στον εαυτό σου. Βγάλε την μέρα. Μην ασκείσαι. Ίσως απλά σύνδεσε ένα ηλεκτρόδιο. Ηλέκτρισε το στομάχι σου για να σου δώσει τους κοιλιακούς που θέλεις. ‘Ελα. Ωρίμασε. Έκανες τις επιλογές σου. Και τώρα που εξαρτάσαι από φάρμακα, να τι δεν πρέπει να κάνεις. Δεν πρέπει να λες ότι χρειάζεται εγώ να πάρω ένα φάρμακο για να σας προστατεύσω. Αυτό προτείνεται. Δεν πρέπει να λες ότι χρειάζεται να φορέσω μάσκα και να ρουφήξω το δικό μου CO2 για να σας προστατεύσω. Δεν πρέπει να λες ότι χρειάζεται να κλειδωθώ στο υπόγειό μου και να καταστρέψω την καριέρα μου και να παραιτηθώ από την ικανότητά μου να ταΐζω τα παιδιά μου, επειδή εσύ είσαι εξαρτημένος από τα φάρμακα. Έζησες της ζωή σου. Έκανες την επιλογή σου. Και ευτυχώς, ζούμε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την αστυνομία παντοπωλείων να στέκεται έξω από ένα παντοπωλείο λέγοντας: “Αλήθεια; Χρειάζεσαι πραγματικά τέσσερα λίτρα Coca Cola; Χρειάζεσαι πραγματικά τέσσερα πακέτα Doritos ή Fritos ή ό,τι στο καλό είναι αυτά, ή μικρά cupcakes με συνθετικό κερασάκι πάνω τους; Τα χρειάζεσαι πραγματικά όλα αυτά?”

Επειδή θα μπορούσαμε να φτάσουμε μέχρι εκεί, έτσι δεν είναι; Aν πρόκειται πραγματικά να ασχοληθούμε ο ένας με τις συνήθειες του άλλου, αυτό θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Ή εναλλακτικά θα μπορούσαμε να ζήσουμε και να αφήσουμε τους άλλους να ζήσουν. Φάε όσα Twinkies θέλεις. Πίνε όλο το μπέρμπον που θέλεις. Κάπνιζε όσα τσιγάρα θέλεις. Και όταν θα φτάσεις να εξαρτάσαι από τα φάρμακα, θα προχωρήσω και θα πω: “Δόξα τω Θεώ οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι εδώ για εσάς”. Αλλά δεν θα με κάνεις εσύ να εξαρτούμαι εγώ από φάρμακα. Δεν θα με βάλεις στο δρόμο της Heidi Larson, η οποία θέλει να εξαλείψει τη φυσική υγεία και τη φυσική ανοσία της αγέλης και να μας κάνει ΌΛΟΥΣ εξαρτημένους από τα φαρμακευτικά προϊόντα. Όχι. Να καθορίσει μόνο τη δική σου ζωή, επειδή εσύ έζησες με τρόπο που σου χρειάζονται φάρμακα για να επιβιώσεις;. Και παρεμπιπτόντως, αν φοράς μάσκα αυτή τη στιγμή, αν είσαι κλειδωμένος στο υπόγειό σου, αν βρίσκεσαι σε ένα παντοπωλείο και με κοιτάς συνοφρυωμένος, και δεν είσαι εξαρτημένος από φάρμακα και ζεις μια αξιοπρεπή ζωή, ίσως να θέλεις να σκεφθείς να βγάλεις αυτή τη μάσκα. Μπορεί να θέλεις να σκεφθείς να βγεις στον ήλιο και να πάρεις λίγη βιταμίνη D. Επειδή ξέρεις κάτι; Νοιάζομαι για τους φαρμακευτικά εξαρτημένους φίλους μου. Και το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω γι αυτούς, πέρα από το να εύχομαι για ένα μαγικό εμβόλιο, είναι πραγματικά να αρπάξουν αυτό που είναι απλά ένα κοινό κρυολόγημα.

Ω Θεέ μου, έχω την προσοχή σου τώρα, έτσι δεν είναι; Τρελλάθηκες. Λες : “Περίμενε. Είπε κοινό κρυολόγημα; Νόμιζα ότι ο κόσμος το συνέκρινε με τη γρίπη.” Όχι. Επιτρέψε μου να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος. Αυτό δεν είναι καν μια γρίπη. Για το 99,74% από εμάς. Πιθανότατα δεν θα έχεις πυρετό ή βήχα. Επειδή, όπως περιγράφεται, αυτή είναι μια από τις πιο ήπιες ασθένειες που υπάρχουν. Τόσο ήπια που είσαι μάλλον αυτό που ονομάζεται ασυμπτωματικός φορέας. Δεν ξέρεις καν ότι το έχεις. Αυτό δείχνει πόσο ήπιο είναι. Είναι ένα κοινό κρυολόγημα. Για το 99,74% από εμάς. Τα άτομα που δεν είναι εξαρτημένα από φάρμακα. Λοιπόν ορίστε τι θα κάνουμε: ας βγούμε. Ας βγάλουμε τις μάσκες μας. Δεν παίρνουμε φάρμακα και δεν χρειάζεται να πάρουμε φάρμακα. Ας αρπάξουμε αυτό το κρυολόγημα. Είτε είναι είτε όχι μόνο το 20 τοις εκατό από εμάς, και ίσως δεν είμαστε καν σε αυτήν την κατηγορία, ας το δοκιμάσουμε να αρπάξουμε αυτό το κρύωμα. Για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε τους φαρμακευτικά εξαρτημένους μεταξύ μας, που παρόλο που έζησαν τη ζωή μας, τους αγαπάμε ακόμα και μας χρειάζονται για να επιφέρουμε την ανοσία της αγέλης. Γρήγορα. Πριν καταστρέψουμε τον κόσμο που ζούμε και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για κανέναν. Ελάτε λοιπόν μαζί μου. Ας σώσουμε τον κόσμο, έτσι; Είμαι έτοιμος για ένα κρύωμα. Πάρε τη βιταμίνη C σου, τη βιταμίνη D σου, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο σου. Ας το κάνουμε.

DEL BIGTREE AND THE LOCKDOWN

Del Bigtree has so far impressed me with his political acumen. I thought when the hysteria broke out after the murder of George Floyd that he was going to lose his bearings, and his political following, because he adapted to the hysteria rather than opposing it. But his immediate subsequent corrective restored his credibility for me. He has a skilful politician’s ability to manoeuvre. What he says ignores the 5G factor and this may be a problem for the near future. It probably will be. But after all Del is dealing with phenomena the public feels it has the ability to control: diet, personal habits. Elon Musk and his rockets and the energy industry and their global 5G installations are not something that can be confronted by people who are anxious about being under personal threat. So to that extent Del’s attitude of thumbing his nose is the right stance. Even if 5G is unleashed against him in retaliation. the stance of defiance, in conjunction with collaboration with the anti-5G movement, seems to be what is required at this time.

DEL BIGTREE REACTION TO PURPORTED COVID DANGER

I could keep parading scientists, and I will, across this show. But let’s not forget, the simple truth is, this has a death rate of 0.26%. But by the way, that was of the entire population if we looked at it. Now we’re thinking “Could it just be 0.2 percent of only twenty percent of us?” I actually ran that number on my phone as I was sitting there. I don’t know if you can see that. But that is your chance, as an American, given that 80 percent of you may already be immune. If you’re wearing a mask, if you’re terrified right now, if you don’t want to come out of the house, if you’re scowling at Del Bigtree, who’s in your store, not wearing a mask right now, just know that you are apparently terrified of a .0005…. put it out, there it is. That is the risk right now. That is your death rate right now in America given the Popular Science. Maybe three weeks from now this may be adjusted just a little bit. And what is that group? What is the group that are really at risk? Let’s be honest about this. I’m going to say something that might get me into some trouble here, but let’s be honest. That group is very well-known. People over the age of 65. Not just because you’re over the age of 65 but you’re sick with other diseases. You have heart disease, you have COPD (Chronic obstructive pulmonary disease), you have diabetes, you have issues. Many of those issues coming from the fact that you didn’t treat your body very well while you were alive on this planet. And I want to talk about this for one second as I close this down: that .26% are the most sick among us. And I have nothing against you. Go ahead and bubble-wrap your house. Please. Lock yourself in your basement. Go and do what’ s necessary. But here’s the problem: when you were my age, you were most likely eating food, and fast food, and doritos, and drinking Coca-Cola, which you will never find in my home. You were eating that all the time. You probably were drinking a lot of alcoholic beverages and really like the party, and probably really enjoyed your cigarette. And you said to yourself: “You know what,

it’s more about the quality of my life right now. I don’t care if I live to be a hundred years old. I want to enjoy my life right now. I like the finer things in life. I like good rich food. I like smoking a cigarette once in a while. I like to drink my drinks”, and you know what? Good on you! That’s the United States of America. I have no problem with that. Some of my best friends think like that. It’s great, and they’re fun to hang out with. That is perfectly OK. But here’s what’s not OK. When you reach that point in your life where now your arteries are starting to clog up. Your body is shutting down. And the alcohol is eating up your liver. And you have diabetes or your have multiple COPD, you have asthma, you can’t breathe, all the cigarette smoking has finally caught up with you. You have heart disease. Because of the way you decided to live your life in the moment here’s what you are now. You are pharmaceutical dependent. You did that to yourself, not me. You decided that the moment mattered and now you find yourself pharmaceutical dependent, which is really what that 0.26 percent is. And that’s OK too. Thank God there’s drugs out there. There’s drugs that allow you to eat that Philly Cheesesteak even though your body knows it hates it. But go ahead. Take the Prilosec. What difference does it make? Drug yourself. Drug yourself. Get through the day. Don’t exercise. Maybe just attach a little electron, see if electrocuting your stomach will give you the abs you want. Come on. Grow up. You made your choices. And now that you’re pharmaceutically dependent here’s what you don’t get to do. You don’t get to say I have to take a drug to protect you. That’s what this is. You don’t get to say I have to wear a mask and suck in my own CO2 to protect you. You don’t get to say I have to lock myself in my basement and destroy my career and take away my own ability to feed my children because you are pharmaceutically dependent. You lived your life. You made your choice. And thank God we live in the United States of America so you don’t have to worry about grocery police standing outside of a grocery store saying: “Really? You really need four litres of Coca Cola? You really need four bags of Doritos or Fritos or whatever the heck it is, or little cupcakes with synthetic icing on it? You really need all that, because we can go there, right? If we’re really going to get in each other’s shiznit that’s what we could do. Or could we live and let live? Eat all the Twinkies you want. Drink all the bourbon you want and smoke as many cigarettes as you want. And when you find yourself pharmaceutical-dependent I will go ahead and say: “Thank God the drug companies are there for you.” But you do not get to make me pharmaceutical dependent. You do not get to put me in the way of Heidi Larson, who wants to eradicate natural health and natural herd immunity and make us ALL pharmaceutical dependent. No. She only gets to rule YOUR life because you lived in a way that you are going to need drugs to survive. And by the way, if you’re wearing a mask right now, if you’re locked in your basement, if you’re at a grocery store and you’re scowling at me, and you aren’t pharmaceutical dependent and you are living a decent life you may want to think about taking that mask off. You may want to think about coming out in the sunshine and getting some vitamin D. Because you know what? I do care about my pharmaceutical dependent friends. And the only thing I can do for them, you know beyond wishing for a vaccine unicorn, is to actually catch what is just a common cold.

Oh my God, I’ve got you, right. You’re going nuts right now. You say: “Wait. He said common cold? I thought people compared this with the flu. No. Let me be perfectly clear. This is not even a flu. For 99.74% of us. You won’t probably even have a fever or a cough. Because as it’s described this is one of the most mild illnesses there is. So mild you are probably what is called an asymptomatic carrier. You don’t even know you have it. That’s how mild this is. It’s a common cold. For 99.74% of us. The non- pharmaceutical-dependent people. So here’s what we do: let’s go outside. Let’s take off our masks. We’re not on drugs and we don’t need to be on drugs. Let’s catch this cold. Whether or not it’s just the 20 percent of us and maybe we’re not even in that category, let’s give it a college try to catch this cold. So that we can protect the pharmaceutical-dependent amongst us, that though they lived our lives, we still love them and they need us to establish herd immunity. Quick. Before we destroy the world we live in and can’t do anything for anybody. So join me. Let’s save the world, shall we? I’m up for a cold. Grab your vitamin C, your vitamin D, your magnesium, your zinc. Let’s do this.

Αίγινα Καθαρή από 5G: Ενημέρωση & Πρόσκληση σε Συνάντηση, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

www.stop5gaegina.wordpress.com | www.stop5ginternational.org

ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ 5G

λέμε ΟΧΙ στη νέα τεχνολογία μέχρι να αποδειχθεί ασφαλής

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

TO ΣΑΒΒΑΤΟ, 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020, ΣΤΙΣ 19.30

ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ

Το βίντεο της παγκόσμιας διαμαρτυρίας μέσω του διεθνούς δικτύου stop5Ginternational στις 25 Απριλίου 2020

Φέτος, το 2020, βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της ανθρώπινης ιστορίας, καθώς η εμφάνιση του νέου κορωνοϊού και οι αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή μας και τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε, συμπίπτουν με την προγραμματισμένη αναβάθμιση του εθνικού δικτύου ασύρματων τηλεπικοινωνιών από νέες κεραίες και συσκευές τεχνολογίας 5G.

Η ασύρματη επικοινωνία με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, με τα γνωστά σε όλους μας κινητά τηλέφωνα, μα και το ασύρματο ίντερνετ, άλλαξε τη ζωή μας σε πολλά σημεία με θετικό τρόπο (πχ. αισθανόμαστε πιο ασφαλείς, διευρύνθηκε ο κύκλος των επαφών μας-φιλικών κι επαγγελματικών- από το τοπικό στο παγκόσμιο επίπεδο, η γνώση είναι πλέον ελεύθερη και άπλετη σε όποιον την αναζητήσει), αλλά και με σημαντικά αρνητικό τρόπο.

Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έχει, πλέον, συνδεθεί μέσω εκτενών επιστημονικών ερευνών με δεκάδες παρενέργειες για την ανθρώπινη υγεία (για παράδειγμα, καρδιακή αρρυθμία, αλλαγές του μεταβολισμού, καρκίνος, καρδιοαγγειακές παθήσεις, προβλήματα μάθησης και μνήμης, αποβολές, βλάβες στη ανδρική γονιμότητα, νευρολογικές παθήσεις, παχυσαρκία και ζάχαρο, στα παιδιά: αυτιστικό σύνδρομο, υπερκινητικότητα, άσθμα), μα και για το περιβάλλον (1).

Παρόλα αυτά, η σχετική ενημέρωση από το κράτος και τους φορείς του, καθώς και τις επιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών, είναι σχεδόν ανύπαρκτη, κι εμείς σαν καταναλωτές συνεχίζουμε να αγοράζουμε τα σχετικά προϊόντα κι υπηρεσίες.

Η ακτινοβολία της νέας τεχνολογίας 5G είναι πολλαπλάσια από τα ήδη εγκατεστημένα δίκτυα 2/3/4G. Κι όμως, η βιομηχανία τηλεπικοινωνιών μας λέει ότι “είναι καινοτομική και θα μεταμορφώσει τη ζωή μας”. Αυτό είναι ένα μικρό κομμάτι της αλήθειας. Χρειάζεται να σκεφτούμε σοβαρά αν πραγματικά χρειαζόμαστε αυτές τις αλλαγές (ήδη πολλά παιδιά κι ενήλικες έχουν εθιστεί στο διαδίκτυο), κι αν είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε το τίμημα σε όρους υγείας, ευζωίας, ιδιωτικότητας, μα κι ενίσχυσης της διαφθοράς, της καταπάτησης των προσωπικών μας ελευθεριών και των συνταγματικών μας δικαιωμάτων. Η ζωή, η υγεία και η ελευθερία, η δική μας και των παιδιών μας, ακόμα και των ανθρώπων που δεν έχουν συλληφθεί ακόμα, βρίσκονται υπό σοβαρή απειλή από αυτή τη νέα τεχνολογία, για να αφήσουμε τις αποφάσεις στα χέρια μιας ολιγαρχίας με τεράστια οικονομικά συμφέροντα και μικρή συνείδηση αλληλεγγύης.

Καλούμαστε να απαντήσουμε άμεσα σε μια σειρά καίριων ερωτήσεων:

  • Χρειαζόμαστε την τεχνολογία 5G στην Αίγινα;
  • Είμαστε σύμφωνοι να ζούμε 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα υπό ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά κύματα για να κατεβάζουμε ταινίες πιο γρήγορα στον υπολογιστή ή το κινητό μας, και για να παίζουν τα παιδιά μας πιο γρήγορα παιχνίδια στο ίντερνετ;
  • Είμαστε σύμφωνοι να θέσουμε σε κίνδυνο τις έγκυες μητέρες, τα μικρά παιδιά, τη γονιμότητα των ανδρών μας, τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού τα ζώα, τα φυτά, και τα έντομα της Αίγινας, ώστε να έχουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο σπίτι μας;
  • Είμαστε σύμφωνοι να γεμίσουμε τα σπίτια μας με ασύρματες συσκευές, και να εξαρτόμαστε όλο και περισσότερο από την τεχνολογία, με κίνδυνο ανάλογου εθισμού όπως στα έξυπνα τηλέφωνα;
  • Είμαστε σύμφωνοι να είμαστε σε διαρκή παρακολούθηση, να συλλέγονται δεδομένα για τη ζωή μας, την υγεία μας, τις σχέσεις μας, και να χρησιμοποιούνται για λόγους διαφήμισης μα και αστυνόμευσης;

Εμείς, εδώ στην Αίγινα, λέμε:

OΧΙ! ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΟΧΙ! ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.

ΟΧΙ! ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ.

ΟΧΙ! ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

ΟΧΙ! ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΜΑΣ.

Οραματιζόμαστε κι εργαζόμαστε μαζί για ένα κόσμο όπου επικρατεί η αλήθεια κι η διαφάνεια, όπου η υγεία και ο σεβασμός στη ζωή είναι πιο σημαντικά από την κερδοφορία των λίγων.

Οραματιζόμαστε κι εργαζόμαστε μαζί για ένα κόσμο όπου η φωνή μας μετράει κι η άποψη μας για θέματα που αφορούν τη ζωή, την υγεία και την ευζωία μας διαμορφώνει τους νόμους και το Σύνταγμα.

Οραματιζόμαστε κι εργαζόμαστε μαζί για ένα κόσμο όπου το 5G, το 6G, και κάθε G, αντικαθίσταται από ασφαλή τεχνολογία που έχει ελεγχθεί διεξοδικά για την ασφάλειά της πριν γίνει διαθέσιμη, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την υγεία κι την ευζωία, τόσο τη δική μας, όσο και του περιβάλλοντος.

Οραματιζόμαστε κι εργαζόμαστε μαζί για ένα κόσμο που η αυξανόμενη φρενίτιδα των συνδέσεων τεράστιων ταχυτήτων έχει κοπάσει, ώστε να μπορούμε να συνδεόμαστε με την ανθρωπιά μας, μεταξύ μας και με τη φύση.

Οραματιζόμαστε κι εργαζόμαστε μαζί για ένα κόσμο που το κυνήγι του πιο γρήγορου, του πιο μεγάλου, και “περισσότερου”, αντικαθίσταται από την ικανοποίηση και την ελευθερία που προσφέρει το “αρκετό”.

Οραματιζόμαστε κι εργαζόμαστε μαζί για να παραμείνει το νησί μας ένας μικρός παράδεισος, όπου μπορούμε να συναντιόμαστε, να ερωτευόμαστε, να συνδημιουργούμε, να απολαμβάνουμε τη φύση, ο ένας τον άλλον και τη ζωή.

Εν συντομία, οραματιζόμαστε κι εργαζόμαστε για ένα κοινό μέλλον που σέβεται και προστατεύει τη ζωή στο νησί μας, την Ελλάδα και τον πλανήτη Γη.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗ ΖΟΥΜΕ!

Επικοινωνία: stop5gaegina@protonmail.com

  1. Διαβάστε την εκτενή αναφορά- διεθνή έκκληση για τις επιπτώσεις της υπάρχουσας ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από τα δίκτυα 2/3/4G στα Ελληνικά.
Κάντε κλικ στην εικόνα για να μεταφερθείτε στη διεθνή ιστοσελίδα όπου μπορείτε να υπογράψετε τη διεθνή έκκληση και να βρείτε τα ονόματα χιλιάδων οργανισμών, επιστημόνων, επαγγελματιών και πολιτών, οι οποίοι δεν συναινούν στην εφαρμογή της νέας τεχνολογίας 5G πριν αποδειχθεί ασφαλής για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Mysterious blood clots in COVID-19 patients have doctors alarmed

Some hospitals are putting all COVID-19 patients on low doses of blood thinners.

As doctors learn more about what makes COVID-19 so severe for some patients, they have discovered a mysterious and potentially lethal complication of the disease: blood clots.

Many doctors have reported seeing an alarming number of COVID-19 patients with blood clots — gel-like clumps in the blood that can cause serious problems, such as heart attack and stroke, according to news reports.

“The number of clotting problems I’m seeing in the ICU [intensive care unit], all related to COVID-19, is unprecedented,” Dr. Jeffrey Laurence, a hematologist at Weill Cornell Medicine in New York City, told CNN.

Some doctors started to notice that their COVID-19 patients were developing clots in their legs, even while they were on blood thinners, according to The Washington Post. Others reported trouble with dialysis machines for COVID-19 patients, because clots in the patients’ blood would clog the machine tubing, according to CNN.

SOURCE

Washington Post: A mysterious blood-clotting complication is killing coronavirus patients